MASTERSTUDIES

Магистратури Градско развитие Франция - Научете за магистратури Франция тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

А програмата, в градско развитие подготвя студентите да анализират и план за градски пространства и кварталите. Програмите може да се съсредоточи върху градската среда и изменението на климата, управлението на градовете земя, градски стратегии и планиране, както и управлението и финансирането на градската инфраструктура.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Магистратури по Градско развитие в Франция. Научете информация за магистратури по Градско развитие, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Градско развитие, Франция Filter

Магистърска степен по инженерство, специалност „Интернет на нещата“ и „Умни градове“

ESME SUDRIA
Магистър
Февр. 2021
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Програмата Smart Cities и Urban IoT завършва инженери с технически познания в инфраструктурите на IoT (лицензирана и нелицензирана свързаност), работа в мрежа, киберсигурност ...

Научете повече

Магистър spécialisé® мениджър на енергийния преход на градските системи

University of Technology Troyes - UTT
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
Френски
Кампус

По време на този мениджър Магистър Spécialisé® на енергетиката прехода на градски системи, ученикът ще придобие знанията на стандарти и регламенти, решения ще включват механиз ...

Научете повече