MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Градско развитие Троа тук!

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Магистърска степен в градско развитие ще обучава студенти на социално-културните, икономически, политически и екологични фактори, свързани с изучаването на изследване и анализ на градските райони. Завършилите ще бъдат информирани в инструменти и техники, свързани с проектирането и развитието на съвременните градове и региони.

Франция предлага превъзходна система за висше образование не само на своите граждани, но и чужденци. Страната "е динамична култура привлича чуждестранни студенти и които се интересуват от създаване на международни курсове. Франция има традиция на научните и технологичните иновации. Това гарантира, че учените използват в пълна степен своята креативност.

Троа е около от римската епоха. Това е град, в Aube отдел в Северен централен Франция. Той е дом на Университета по технологии на Троа.

Магистратури Градско развитие Троа. Научете цялата информация за магистратури Градско развитие, контактирайте университетите в Троа директно тук!

1 резултата за Градско развитие, Троа Filter

Магистър spécialisé® мениджър на енергийния преход на градските системи

University of Technology Troyes - UTT
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
Френски
Кампус

По време на този мениджър Магистър Spécialisé® на енергетиката прехода на градски системи, ученикът ще придобие знанията на стандарти и регламенти, решения ще включват механиз ...

Научете повече