MASTERSTUDIES

Магистратури Градско развитие Виетнам - Научете за магистратури Виетнам тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

А програмата, в градско развитие дава на студентите знания за анализ и управление на развитието на настоящите и бъдещите градове. Програмите може да са различни, но общи теми биха могли да включват теории за финанси, планове, политики и структури на управление.

Виетнам официално на Социалистическа република Виетнам, е най-източната страна на полуостров Индокитай в Югоизточна Азия. През 2011 г. Виетнам има общо 163 университета (включително висши колежи и институти).

Магистратури по Градско развитие в Виетнам. Научете информация за магистратури по Градско развитие, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Градско развитие, Виетнам Filter

майстор в устойчивото развитие на градската среда

Vietnamese-German University
Магистър
<
Редовно
<
2 години
Кампус

Магистърската програма "Устойчиво градско развитие" (SUD) в виетнамски-германски университет (ВГУ) е интердисциплинарна програма, която обхваща темите в областта на планиране ...

Научете повече