MASTERSTUDIES

Магистратури Градско развитие Великобритания - Научете за магистратури Великобритания тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Студентите, които учат градско развитие могат да се научат как да се анализира градските политики и разработване на планове за действие за съседство. Програмите може да се фокусират върху теми като градски жилища, финансиране градската инфраструктура, развитие на земята, интегрирано планиране и градско управление на околната среда.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Магистратури по Градско развитие в Великобритания. Научете информация за магистратури по Градско развитие, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Градско развитие, Великобритания Filter

MA City Design

Royal College of Art
Магистър по изкуствата (MA)
<
Редовно
<
15 месеца
Английски
Кампус

Използвайте нови социални, технически и пространствени иновации, за да генерирате алтернативни форми на градския живот. ...

Научете повече

MSc Устойчивост и адаптиране в изградената среда

Centre for Alternative Technology
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус
Онлайн обучение

MSc по устойчивост и адаптиране в изградената среда (SABE) се фокусира върху устойчивото строителство и околната среда ...

Научете повече