MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Градско развитие Machynlleth тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Магистърска степен в градско развитие ще обучава студенти на социално-културните, икономически, политически и екологични фактори, свързани с изучаването на изследване и анализ на градските райони. Завършилите ще бъдат информирани в инструменти и техники, свързани с проектирането и развитието на съвременните градове и региони.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Магистратури Градско развитие Machynlleth. Научете цялата информация за магистратури Градско развитие, контактирайте университетите в Machynlleth директно тук!

1 резултата за Градско развитие, Machynlleth Filter

MSc Устойчивост и адаптиране в изградената среда

Centre for Alternative Technology
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус
Онлайн обучение

MSc по устойчивост и адаптиране в изградената среда (SABE) се фокусира върху устойчивото строителство и околната среда ...

Научете повече