MASTERSTUDIES

Магистратури Градско и регионално планиране Чехия - Научете за магистратури Чехия тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Областта на градско и регионално планиране се занимава с създаване на дизайн на земя, която се използва като градски, индустриален или регионален ресурс. Някои специализации включват изучаване на околната среда и транспорт.  

Чехия има добре изградена и основаващи се на изследвания на университетско образование. Това прави обучението INI Prague един от уважавани програма "и в Европа, тъй като тя култивира духа на творчеството и иновациите сред учениците.

Магистратури по Градско и регионално планиране в Чехия. Научете информация за магистратури по Градско и регионално планиране, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Градско и регионално планиране, Чехия Filter

Магистър по архитектура и урбанизъм

Brno University of Technology
Магистър
Септ. 2021
<
Редовно
<
2&nbsp;-&nbsp;4 години
01 Апр. 2021
Английски
Кампус

Подготовка на дипломиран архитект, за да стане творчески експерт в целия комплекс от професията си, който е в състояние да се справи с проектирането и управленските задачи в п ...

Научете повече