MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Градско и регионално планиране Рангсит тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Областта на градско и регионално планиране се занимава с създаване на дизайн на земя, която се използва като градски, индустриален или регионален ресурс. Някои специализации включват изучаване на околната среда и транспорт.  

Тайланд, официално Кралство Тайланд, известен преди като Siam, е държава, разположена в центъра на полуостров Индокитай в Югоизточна Азия. Тайланд 'S плажове и острови привличат милиони посетители всяка година от всички краища на земното кълбо. Всеки, който има четири години степен могат да намерят работа като учител по английски в Тайланд.

Pathumthani е сред учредителите академични градове, трансформирани икономиката на Тайланд от изключителна образование, които тези институции предлагат на студентите. В града има над 20 висши учебни заведения с над 100 000 студенти учат в тези институции.

Магистратури Градско и регионално планиране Рангсит. Научете цялата информация за магистратури Градско и регионално планиране, контактирайте университетите в Рангсит директно тук!

1 резултата за Градско и регионално планиране, Рангсит Filter

Магистър по регионално и развитие на селските райони за планиране (ПРСР)

Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Магистър
Юни 2021
<
Редовно
<
4 семестри
Кампус

По ПРСР се фокусира върху бедността в селските райони, подобряване на качеството на живот и социалното и икономическото развитие на селските райони.Ориентирани към практиката ...

Научете повече