MASTERSTUDIES

Магистратури Градско и регионално планиране Обединени Арабски Емиерства - Научете за магистратури Обединени Арабски Емиерства тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

За тези, които се интересуват от създаване на мащабни проекти, които оказват влияние върху големи общности, професионалната сфера на градско и регионално планиране често става една от възможностите за развитие и прилагане на професионални интереси.  

В Обединените арабски емирства, понякога нарича просто емирства или ОАЕ, е една арабска страна в югоизточната част на Арабския полуостров на брега на Персийския залив, граничи на изток Оман и Саудитска Арабия на юг, както и споделяне на морските граници с Катар и Иран.

Магистратури по Градско и регионално планиране в Обединени Арабски Емиерства. Научете информация за магистратури по Градско и регионално планиране, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Градско и регионално планиране, Обединени Арабски Емиерства Filter

майстор в градското и регионално планиране

Université Paris-Sorbonne Abou Dhabi
Магистър
<
Редовно
<
18 месеца
Английски
Кампус

В 18-месечен Учителя в Urban и регионално планиране е предназначена за студентите да придобият фундаменталните знания и умения, необходими за работа като професионален планови ...

Научете повече