MASTERSTUDIES

Магистратури Градско и регионално планиране Италия - Научете за магистратури Италия тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Градско и регионално планиране на земни ресурси и терени за използване от големи общности е професионална област, която притежава големи възможности за професионално развитие. Между най-интересните сфери са планиране, динамика на развитие на метрополисите и реализация на проекти.  

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Магистратури по Градско и регионално планиране в Италия. Научете информация за магистратури по Градско и регионално планиране, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Градско и регионално планиране, Италия Filter

Устойчиви преходи на градска мобилност за MSc

EIT Urban Mobility
MSc
Авг. 2021
<
Редовно
<
2 години
16 Апр. 2021
Английски
Кампус

Придобийте знания за проектиране и управление на устойчиви градски планове и политики и умения за стимулиране на отговорни иновации. ...

Научете повече

Recity - Европейско съвместно майсторски клас в регенерацията на града

fisD consortium
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;5 години
Кампус

проектирането на регенерация град, преследвана с холистичен подход, основан на компетенции, необходими за подобряване на ключови участници в напреднал процес на устойчиво град ...

Научете повече