MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Градско и регионално планиране Machynlleth тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

За тези, които се интересуват от създаване на мащабни проекти, които оказват влияние върху големи общности, професионалната сфера на градско и регионално планиране често става една от възможностите за развитие и прилагане на професионални интереси.  

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Магистратури Градско и регионално планиране Machynlleth. Научете цялата информация за магистратури Градско и регионално планиране, контактирайте университетите в Machynlleth директно тук!

1 резултата за Градско и регионално планиране, Machynlleth Filter

Планиране на устойчивото развитие и адаптиране към MSc

Centre for Alternative Technology
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
Кампус
Онлайн обучение

MSc по устойчиво развитие и планиране на адаптацията (SAP) се фокусира върху макромащабни аспекти на областта ...

Научете повече