MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Градско и регионално планиране Сидни тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Градско и регионално планиране е област, която се занимава с изработка на дизайн и предложения за развитие на определена част от земя, която се използва от хора, на регионално, градско или промишлено ниво.  

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Сидни е дом на Австралия най-големи амбиции и образователните институции. Най-старият университет в Австралия, Университета в Сидни е сред институциите в града. Други включват Australian Католическия университет и Университета на Нов Южен Уелс.

Магистратури Градско и регионално планиране Сидни. Научете цялата информация за магистратури Градско и регионално планиране, контактирайте университетите в Сидни директно тук!

2 резултата за Градско и регионално планиране, Сидни Filter

Магистър по планиране

University of Technology Sydney
Магистър
Февр. 2021
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Магистър по планиране предлага нов професионален път за проектиране, планиране и професионалисти в областта на недвижимите имоти, оборудвайки завършилите с широко разбиране на ...

Научете повече

Master of Property Development and Planning

University of Technology Sydney
Магистър
Февр. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;4 години
Кампус

This course is designed for both property and planning practitioners, and graduates in related fields who wish to extend their qualifications and expertise in property develop ...

Научете повече