MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Градско и регионално планиране Robina тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Градско и регионално планиране на земни ресурси и терени за използване от големи общности е професионална област, която притежава големи възможности за професионално развитие. Между най-интересните сфери са планиране, динамика на развитие на метрополисите и реализация на проекти.  

Австралия има седем от топ 100 висше учебно заведение в света! Австралия седи над харесва на Германия, Холандия и Япония, пускането на осмо място в Universitas 2012 U21 класиране на националните системи за висше образование.

Магистратури Градско и регионално планиране Robina. Научете цялата информация за магистратури Градско и регионално планиране, контактирайте университетите в Robina директно тук!

2 резултата за Градско и регионално планиране, Robina Filter

майстор на устойчива околна среда и планиране

Bond University
Магистър
<
Редовно
<
72 седмици
Кампус

Тази програма предвижда две специализации: управление на околната среда или Urban Design и планиране. ...

Научете повече

господар на устойчива околна среда и планиране (професионална)

Bond University
Магистър
<
Редовно
<
92 седмици
Кампус

Майсторът на устойчива околна среда и планиране програма (Professional) се фокусира върху управлението на околната среда, както и Urban Design & планиране. ...

Научете повече