MASTERSTUDIES

Магистратури Градски дизайн Словения - Научете за магистратури Словения тук!

Магистратурата е поредното равнище в системата на висше образование, степента „магистър“ може да се придобие, ако вече имате бакалавърска степен. Следването в магистратура обикновено продължава около две години редовно обучение, което се равнява на 36–54 точки според Европейската система за трансфер на кредити (ECTS).  

Urban дизайн е област на изследване и практика, която съчетава множество дисциплини свързани с формирането на съвременните градове. Общи елементи на градския дизайн, който студент се учат обикновено включват ландшафтен дизайн, икономика на развитието и магистрала инженерство.

Словения, официално Република Словения, е националната държава в Централна Европа, на кръстопътя на основните европейски културни и търговски пътища. Словения е сравнително сигурна страна за посещение. Университетът в Любляна е най-старата и най-голямата образователна институция в страната, която предлага три художествени академии: театрално и филмово; музика; и изобразителни изкуства.

Магистратури по Градски дизайн в Словения. Научете информация за магистратури по Градски дизайн, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Градски дизайн, Словения Filter

Магистър по управление на интелигентни градове

DOBA Business School
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
<
2 години
Английски
сръбски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

Градовете и общностите са основните места за ключови предизвикателства на съвременното време, които трябва да разберем и да можем да решим, като включим гражданите, за да подо ...

Научете повече