MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Градски дизайн Ваймар тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Студенти от магистърска програма по Urban Design степен ще получите мултидисциплинарен образование с акцент в градския дизайн теория. Завършилите ще могат да проектират пространства, пейзажи и групи от сгради, които ще допринесат за развитие в рамките на градската среда.

Германия е чудесна дестинация за международен scholarsand е с високо качество на системата за висше образование. Стойността на това ниво на образование е подобрен от Германия "и силна икономика. Чуждестранните студенти се насладите на отлична стандарта на живот в сигурна и безопасна среда. Берлин е столицата.

Ваймар е град, богат на историческа култура намерени в провинция Тюрингия. В него се намират 63 236 жители, обслужвани от три основни публични висши учебни заведения, предлагащи различни програми.

Магистратури Градски дизайн Ваймар. Научете цялата информация за магистратури Градски дизайн, контактирайте университетите в Ваймар директно тук!

1 резултата за Градски дизайн, Ваймар Filter

Магистър по европейски градски изследвания (ЕС)

Bauhaus-Universität Weimar
Магистър
Окт. 2021
<
Редовно
<
4 семестри
15 May 2021
Английски
Кампус

Европейските градски изследвания отговарят на процесите на динамична трансформация, които засягат градските пространства в началото на 21-ви век. ...

Научете повече