MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Градоустройство Гара в колеж тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

College Station, Тексас е град, който съществува благодарение на основаването на Texas A & M University. Той е известен като един от най-образованите градове в САЩ.

Магистратури Градоустройство Гара в колеж. Научете цялата информация за магистратури Градоустройство, контактирайте университетите в Гара в колеж директно тук!

1 резултата за Градоустройство, Гара в колеж Filter

Магистър по градоустройство MUP

Texas A&M University College of Architecture
Магистър
Септ. 2021
Английски
Кампус

Програмата за магистър по градоустройство (MUP) в Тексаския университет за а&M обучава лидери в градоустройството от 1965 г. Тази национално класирана програма за градоуст ...

Научете повече