MASTERSTUDIES

Магистърска степен по бизнес администрация в Централна Америка и Карибите - Търсене на магистърска програма по Градоустройство в Централна Америка и Карибите

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Централна Америка и Карибския басейн народи са богати на култура, история и култура. Те се гордеят с древната си история, и повечето от гражданите считат радост и гордост показва своята страна на международните очите. Уникалният културен пейзаж осигурява един-на-а-вид среща, която е неразделна част от чувство на вълнение и преживяване. Централна Америка е идеалното място за себе си в земята, докато се наслаждавате повече от няколко от най-големите удоволствия в живота.

Магистърска степен по бизнес администрация в Централна Америка и Карибите. Съберете цялата майстор в Градоустройство информация и се свържете с училището в Централна Америка и Карибите директно!

1 резултата за Градоустройство, Централна Америка и Карибите Filter

Магистър по планиране

University of Puerto Rico - Río Piedras
Магистър
<
Редовно
испански
Кампус

Висшето училище по планиране предоставя професионална степен "магистърска степен по планиране" с акцент в областта на градското и териториалното планиране, планирането на прир ...

Научете повече