Filter
Магистърски степени
Тип на обучение: Дистанционно обучение Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Дистанционно обучение Глобално лидерство тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Магистърска степен в Global Leadership се занимава с организационна промяна, улесняване отбор, конфликти и комуникация в световен мащаб, установени организации. Тя дава на студентите интердисциплинарно образование да се справят с тези проблеми, които глобализираните институции се сблъскваме днес.

Докато курсове за дистанционно обучение има срокове, които трябва да бъдат изпълнени, там е страхотна сделка за съответствие за това кога може да извършва задачи при изучаването на разстояние. С онлайн опция, бихте могли да излезете на групова дискусия, както се изисква за да се върне на работа и след това се присъединят след работа, ако е необходимо. Курсове за дистанционно обучение могат да бъдат взети на мястото, което имате достъп до интернет. Можете дори да завърши класове от Интернет салон във всеки хотел по целия свят, ако имате нужда от почивка.

Online Глобално лидерство. Съберете цялата информация за онлайн Глобално лидерство и се свържете с училището директно тук!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Глобално лидерство, Дистанционно обучение

edX

Научете лидерските умения, които са необходими, за да развиете своята кариера в международното развитие. ... [+]

Научете лидерските умения, които са необходими, за да развиете своята кариера в международното развитие.

Работите ли в сектора на развитието и искате да направите следващата стъпка в кариерата си?

Международното развитие и развитието на общността имат за цел да намалят бедността и да подобрят жизнения стандарт, здравето и качеството на живот на тези, които имат най-голяма нужда от тях. Тъй като нашият свят и предизвикателствата, пред които сме изправени, стават все по-сложни, ние се нуждаем от квалифицирани и квалифицирани специалисти, които да ръководят различни сектори и организации.... [-]

Съединени Американски Щати Cambridge
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
15 - 60 седмици
Онлайн обучение
Научете повече на английски