MASTERSTUDIES

Търсене на магистратури в Esslingen тук!

Master-ниво проучвания включват специализирано проучване в областта на научните изследвания, или за регион на професионална практика. Печелите магистърска степен показва по-високо ниво на владеене на предмета. Печелите магистърска степен може да отнеме от една година до три или четири години. Преди да завърша, обикновено трябва да пишат и защитават тезата, дълга хартия, която е кулминацията на специализираната си изследвания.

Приходи напреднала степен като майстор предлага възможност за увеличаване на вашия набор от умения и евентуално подобряване на вашите шансове за заетост в същото време. Магистърски програми могат да се предлагат онлайн или на непълно работно време, така че учениците могат да продължат образованието си по начин, който е удобен за тях.

 

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Esslingen Градът е разположен по поречието на река Некар в Баден-wurtlermberg, южна Германия. Тя дом на Еслинген Университета за приложни науки, които специалности в машиностроенето и автомобилната техника.

Магистратури Esslingen Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Esslingen. Намерете магистратура в Esslingen тук!

Резултати Filter

MEng в автомобилните системи

Esslingen University of Applied Sciences
Магистър
Окт. 2020
<
Редовно
<
3 семестри
Кампус

През последните години автомобилните системи нарастват по брой, обхват и сложност. Автомобилната индустрия е изправена пред огромно предизвикателство поради нарастващата конку ...

Научете повече

MEng в проектиране и разработка за машинно и автомобилно инженерство

Esslingen University of Applied Sciences
Магистър
Окт. 2020
<
Редовно
<
3 семестри
Кампус

Интернационалността е много важна характеристика в университета в Еслинген. Ние предлагаме възможност на студенти от различни културни среди да учат, да работят и да живеят за ...

Научете повече