MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Геопространствени технологии Италия тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Геопространствените технологии могат да включват сателити и географски информационни системи, които събират и интерпретират данни и изображения на сушата и морето за анализ. Индивидите, които се интересуват от изучаването на инструментите, използвани при разбирането на определени метеорологични условия, както и културното развитие, често намират геопространствени технологии, които представляват интерес.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Геопространствени технологии в Италия. Съберете цялата информация за Геопространствени технологии и се свържете с училището директно тук.

1 резултата за Геопространствени технологии, Италия Filter

Магистърска степен по геоложки науки и технологии

University of Cagliari
Магистър
Окт. 2020
<
Редовно
<
2 години
Италиански
Кампус

Магистърската програма по геоложки науки и технологии има двегодишна продължителност и дава академична квалификация за магистърска степен. За да получи титлата, студентът тряб ...

Научете повече