MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Геопространствени технологии Испания тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

A Магистър по Geospatial Technologies е степен, която учи на различни теми като физическата география или навигационни системи. Завършилите ще могат да развиват геоинформационни системи (GIS), използват средствата на ГИС за анализ на пространствени отношения и управление на природни и предизвикани от човека ресурси стратегически.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Геопространствени технологии в Испания. Съберете цялата информация за Геопространствени технологии и се свържете с училището директно тук.

2 резултата за Геопространствени технологии, Испания Filter

Магистърска степен по географски информационни технологии

Universidad Complutense de Madrid
Магистър
01 Септ. 2020
<
Редовно
<
Задочно
<
2 семестри
29 May 2020
испански
Кампус

В рамките на новите информационни технологии Географските информационни технологии (TIG) представляват поле за увеличаване на разширяването, поради своята гъвкавост, с приложе ...

Научете повече

Магистърска степен по геотехнология и разработка на проекти SIG

University of Oviedo -
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
испански
Кампус

Магистър по геотехнологии и развитие на ГИС проекти от Университета в Овиедо има за цел да предостави на студентите умения за придобиване, управление, анализ, разпространение ...

Научете повече