Filter
Магистърски степени
Испания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Геопространствени технологии Испания тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

A Магистър по Geospatial Technologies е степен, която учи на различни теми като физическата география или навигационни системи. Завършилите ще могат да развиват геоинформационни системи (GIS), използват средствата на ГИС за анализ на пространствени отношения и управление на природни и предизвикани от човека ресурси стратегически.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Геопространствени технологии в Испания. Съберете цялата информация за Геопространствени технологии и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Геопространствени технологии, Испания

University of Oviedo -

Магистър по геотехнологии и развитие на ГИС проекти от Университета в Овиедо има за цел да предостави на студентите умения за придобиване, управление, анализ, разпростран ... [+]

Това е едногодишна магистърска степен, предназначена за инженери, технически инженери и завършили науки с познания по физика и математика и компютърни средства, които също могат да докажат английско ниво, еквивалентно на B1, съгласно рамката Обща европейска езикова референция.

Магистър по геотехнология и разработването на проекти за ГИС е насочена към предоставяне на умения за придобиване, управление, анализ, интерпретация и разпространение на геопространствена информация. Като отговаря на търсенето на пазара, тя има за цел да обучи професионалисти, способни не само да разберат методите и да управляват съществуващи ИТ инструменти, но и да разработят свои собствени програми, за да автоматизират задачите и да предоставят решения на сложни проблеми.... [-]

Испания Овиедо
Септември 2020
испански
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски