Filter
Магистърски степени
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Геопространствени технологии тук!

Получаването на магистърска степен може да бъде чудесен начин за студенти, за да се възползват максимално от своя обещаващ образование. За тази цел, Господар на геопространствените технологии предвижда средствата да се вземат най-новите технологии и да ги използвате, за да се изградят по-добро разбиране на земята и как човечеството се отнася до него.

 

Любопитни студентите могат да задават въпроса, какво е Господар на геопространствените технологии? Тази степен е свързано с комбинация от географски проучвания и информационните технологии, които след това могат да се прилагат много различни индивиди. Студентите ще бъдат осведомени за практически умения, като например компютър, картографиране и софтуерни приложения, като същевременно учат много за управление на ресурсите и обща география. Обучението се предоставя чрез лекции и семинари в допълнение към практически семинари за по-дълбоко разбиране.

Студентите печелят магистърска степен в геопространствени технологии могат да се прилагат знанията си за различни сектори на икономиката, като по този начин се получава достатъчно възможности за всички възпитаници. Тези, ангажирани с въпросите на околната среда, могат да използват своите проучвания за неща като опазване и развитието на алтернативната енергия. Поради глобалния характер на такава курсова работа, завършилите могат да си осигурят възнаграждаване на заетостта в цял свят.

 

В зависимост от неща като дължината на магистърска програма 'S, както и реалното участие, такси за обучение могат да варират доста малко. В резултат на това учениците трябва да определят дали едно училище се вписва в тяхната финансова перспектива, преди да вземат решение.

 

Завършилите специалността могат да избират измежду различни фокуси, за да се получи кариера те обичам. Бъдещите кариера включват архитектурни и инженерни занимания, науки за околната среда, работа проучване, градоустройството, както и редица други области.Завършилите специалността могат да се прилагат и тези умения да се неща като горското стопанство и развитието на инфраструктурата, или дори поддържането на обширни проекти за озеленяване.

 

За много студенти, посещаването на училище може да се окаже трудно, особено за тези, разположени в отдалечени райони на света. В този случай, онлайн класове могат да бъдат изключително полезни и които обикновено се предлагат от няколко големи институции. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

2 резултата за Геопространствени технологии

University of Cagliari

Магистърската програма по геоложки науки и технологии има двегодишна продължителност и дава академична квалификация за магистърска степен. За да получи титлата, студентът ... [+]

Магистърската програма по геоложки науки и технологии има двегодишна продължителност и дава академична квалификация за магистърска степен. За да получи титлата, студентът трябва да придобие 120 кредита.

Обикновеният период за преподавателска дейност е определен за всяка АА между 1 октомври и 30 юни след това. Учебната дейност на всяка година е разделена на два семестъра: обикновено първата започва през първата седмица на октомври, втората започва през първата седмица на март.... [-]

Италия Каляри
Октомври 2020
Италиански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Oviedo -

Магистър по геотехнологии и развитие на ГИС проекти от Университета в Овиедо има за цел да предостави на студентите умения за придобиване, управление, анализ, разпростран ... [+]

Това е едногодишна магистърска степен, предназначена за инженери, технически инженери и завършили науки с познания по физика и математика и компютърни средства, които също могат да докажат английско ниво, еквивалентно на B1, съгласно рамката Обща европейска езикова референция.

Магистър по геотехнология и разработването на проекти за ГИС е насочена към предоставяне на умения за придобиване, управление, анализ, интерпретация и разпространение на геопространствена информация. Като отговаря на търсенето на пазара, тя има за цел да обучи професионалисти, способни не само да разберат методите и да управляват съществуващи ИТ инструменти, но и да разработят свои собствени програми, за да автоматизират задачите и да предоставят решения на сложни проблеми.... [-]

Испания Овиедо
Септември 2020
испански
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски