TOPMAGISTRATURI.COM

Намерете най-добрите Геология тук!

С провеждането магистърска степен, студентите имат възможност да разширят разбирането си на субект и прилагат това разбиране на различни реални усилия. Не само това може да доведе до повишаване на чувството за лична реализация, то също може да бъде един чудесен начин да се осигури възнаграждаване кариера в избраната област. Геология е едно такова поле, че учениците могат да преследват, за да получат по-различно разбиране на самата земя и как е започнал да бъде.

 

Какво е магистър по геология? Тази курсова работа се занимава с всички неща на Земята, от своя физически състав на еволюционния процес. Студентите ще бъдат осведомени за часове по екология, химия, физика и много други теми, свързани с геоложката наука. The разширено изучаване на земята може да се подава към множество области, включително неща, като инженеринг и позициите в академичните среди.

 

Когато търси магистър по геология, учениците могат да избират от различни фокуси в зависимост от техните конкретни интереси и таланти. Уменията, натрупани през тази курсова работа могат да бъдат приложени всички краища на света, който може да бъде важно за студенти, които искат да направят пътуването част от дългосрочните си цели в кариерата.

 

Тъй като таксите за обучение могат да се различават от училище на училище, тя 'е важно за всички студенти да бъдат напълно информирани за общите разходи, преди да направите каквито и трайни решения. В този случай, тя 'е най-добре да се свържете с условна училище директно да се гарантира, че тя се вписва в рамките на един "бюджет ите.

 

Що се отнася до кариерата, спечелил майстор степен по геология може да отвори няколко врати за висшисти. Студентите могат да си осигурят работа в сектора на околната среда или на енергия, а някои дори може да проведе научни позиции за учебни заведения нашумели.Желаещите покрай Земята "и да прилагат знанията си за археологически занимания, докато други могат да изберат да вземат на инженеринг или строителни работи.

 

Online курсова предлагани от топ съоръжения от обучението могат да позволят на студенти от цял ​​свят да придобият необходимите умения, за да се осигури по-възнаграждаване кариера. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

14 резултата за Геология Filter

Официална магистърска степен по геология и управление на околната среда на минералните ресурси

Universidad de Huelva
Кампус Редовно обучение 1 година Януари 2020 Испания Уелва

Магистърската степен по геология и управление на околната среда на минералните ресурси, предлагана от университетите в Уелва и Интернационал на Андалусия, е насочена към специализация в различните аспекти на минералните ресурси от геоложка и екологична гледна точка. Той има два учебни маршрута: Геология, проучване и оценка на минералните ресурси и анализ на околната среда и управление на минералните ресурси. В допълнение, опцията на учебната програма дава възможност за насочване на обучението към научни изследвания или към по-технически или професионални аспекти на проучването и управлението на минералните ресурси.

майстор в хидрогеология и geothermics

University of Neuchâtel
Кампус Редовно обучение 4 семестри Февруари 2020 Швеция Нюшател

Международно признати и акредитирани от Конфедерация Швейцария, Центърът за Хидрогеология и Geothermics (CHYN) персонал се състои от около 50 души и е оборудвана с състоянието на най-съвременните съоръжения за най-модерните науки и високо качество на преподаването на.

майстор по приложна геология

National Central University
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Тайван Хсинчу

Институтът е активно ангажиран в преподаването и научните изследвания в приложната геоложки науки. Основана през 1991 г., този институт вече има петнадесет пълно работно време и пет хонорувани преподаватели, предлагат и двете MS и Ph.D.

магистър по геология и минно инженерство - преподава на френски език

University of Mons
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Белгия Монс

Повечето от минерални и енергийни ресурси са погребани в земята. Следователно, магистър по геология и минно инженерство е основен участник в проучване и оценка на находища, добив на руди и въглеводороди, както и в преработката на руди и минерали.

Магистърска степен по геоложки науки и технологии

University of Cagliari
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Италия Каляри

Магистърската програма по геоложки науки и технологии има двегодишна продължителност и дава академична квалификация за магистърска степен. За да получи титлата, студентът трябва да придобие 120 кредита.

Магистърска степен по инженерство по околна среда и територия

University of Cagliari
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Италия Каляри

Магистърската степен по инженерство по околна среда и територия позволява да се постигне напреднало научно и професионално обучение със специфични инженерни умения в собствените си интердисциплинарни области чрез широк общ път, в който знанията, считани за най-важни за професионална фигура, която искате да тренирате. По-конкретно, след задълбочаване на аспектите на математическото моделиране, планираните дейности за обучение целят да осигурят задълбочено познаване на методите за проучване на почвите и мониторинг на средите, застрашени от замърсяване или замърсяване, от интервенционни технологии, насочени към възстановяване на замърсените терени. , както и аспектите, свързани с моделирането, свързани с процесите и явленията на околната среда, които се отнасят по-специално както за повърхностните, така и за подземните води. Също така предлага подготовка за технологията на географските информационни системи - инструмент, който сега е от съществено значение за инженер, който се грижи за околната среда и територията.

Магистър по геология

Universidad de Sonora
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Мексико Hermosillo

Обща цел: Да се обучат преподавателите в областта на науките с високо ниво на качество и високи постижения, способни да участват в анализа и решаването на традиционни геоложки и гранични проблеми, като се използва научния метод и се реагира с възможност за нуждите на научното и технологично развитие на страната. , Предлагане на пространство за обучение с високо академично ниво около проблемите, произтичащи от три основни области на приложение на науките за Земята, като: находища на минерали, регионална геология и хидрогеология и екологична геология. Принос към това за укрепване на професионалния и / или разследващ капацитет на професионалистите, които работят в тези области на знанието.

Геоложко инженерство

Botswana International University Of Science And Technology
Кампус Февруари 2020 Ботсуана Palapye

Тази програма има за цел да осигури чрез изследване твърдо основание в основни и напредничави концепции и съвременни методи на минерално изследване, геотехническо инженерство, минералогия, петрология и геохимия, икономическа геология и хидрогеология.

Магистър по минерални ресурси и устойчива минна промишленост

University of Oulu
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2020 Финландия Оулу

Международната магистърска програма „Минерални ресурси и устойчив добив” е двугодишна програма, фокусирана върху образованието по теми, свързани с минното дело.

майстор в Инженерно-геоложки

VSB - Technical University of Ostrava
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 2 седмици Септември 2020 Чехия Острава + още 1

Изследването в тази област е предимно фокусирана върху образованието на инженерите по приложен геология (хидрология, инженерната геология, техническа минералогия и петрография, геохимия на околната среда, икономиката геология, проучвателно сондиране и прилага геофизика).

Магистър по Приложна Геофизика

University of Bucharest
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Румъния Букурещ

Уникален в страната Факултетът по геология и геофизика произхожда от три геологически и геофизически факултета, организирани след Реформата на образованието през 1948 г. Днес традициите на румънската геология продължават с високо ниво на научен и дидактичен подход, на фона на модернизацията и постоянното актуализиране.

Магистър по полярни пейзажи и кватернерни климат

Stockholm University
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2020 Швеция Östermalm

На много места в света преживяваме бърза промяна в околната среда. В магистърската програма "Полярен пейзаж и кватернерни климат" получавате знания и умения, необходими за разбирането и анализа на полярните и алпийските пейзажи. Получавате представа за начина, по който са се променили в различни времеви мащаби, свързани с промените в климата по време на кватернерния период.

Магистър по геоложки ресурси и геоложки науки

China University of Petroleum
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Китай Пекин

Геоложките ресурси и геоложкото инженерство се занимават с формирането на минерални ресурси и техния геоложки произход, условията на минерализация и механизма на образуване, правила за разпространение, икономически и технически характеристики, теория за оценка на проучването на полезни изкопаеми и система от технически методи, теоретичен метод и техники за оценка на минералните ресурси, инженерни проучвания, проектиране и строителство, свързани с инженеринга на геоложки обекти; методи и техники; теории и методи за предотвратяване и контрол на геоложки бедствия; техники за геофизичен отговор, обработка и интерпретация на наблюдаваното геологично тяло и др.

Магистър по геология

China University of Petroleum
Кампус Редовно обучение 3 години Септември 2020 Китай Пекин

Геофизиката има общо с физиката на земята и заобикалящата я атмосфера и прилага теорията и метода на физиката, съчетани с геология, атмосферна наука, морска наука и астрономия, за откриване на всички видове геофизични полета (като магнитното поле на Земята, т.е. електрическо поле, гравитационно поле и сеизмично вълново поле, температурно поле, вътрешността на земното лъчение, атмосферата и плазменото лъчево поле, високото електромагнитно поле и др.) с помощта на съвременната наука и технология.