Filter
Магистърски степени
Швеция Стокхолм Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Геология Стокхолм тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Геология е изследване на Земята и всички физически структури затворени в себе си. Лица, които избират да учат геология може да научите за земята история, природни ресурси, изменението на климата, планетарно движение, както и формите на живот, които съществуват в и влияят върху структурата на Земята.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Като най-големият град в Швеция, Стокхолм има над 1,3 милиона души в градска зона. Градът се състои от няколко острова и е столицата на Швеция. Стокхолм има над 10 университети и колежи.

Геология Стокхолм. Съберете цялата информация за Геология и се свържете с училището за Стокхолм Геология директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Геология, Стокхолм

Степени
Място
Швеция
Стокхолм
Тип на обучение
Темпо на обучение
Stockholm University

На много места в света преживяваме бърза промяна в околната среда. В магистърската програма "Полярен пейзаж и кватернерни климат" получавате знания и умения, необходими з ... [+]

На много места в света преживяваме бърза промяна в околната среда. В магистърската програма "Полярен пейзаж и кватернерни климат " получавате знания и умения, необходими за разбирането и анализа на полярните и алпийските пейзажи. Получавате представа за начина, по който са се променили в различни времеви мащаби, свързани с промените в климата по време на кватернерния период.

Промените в климата са особено бързи в ледниковите и перилактическите пейзажи на полярните и алпийските региони. Програмата ще ви запознае с функционирането на глобалната климатична система и с методите, използвани за възстановяване на климата и промените в околната среда. Освен това са представени и обсъдени човешки и природни причини за изменението на климата.... [-]

Швеция Östermalm
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски