Filter
Магистърски степени
Швеция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Геология Швеция тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Геология отнася до изследването на материалите и функциите, които се състоят от Земята. Лица, които изучават геологията научат за земни процеси, като скали, планини и океана, както и вулкани, земетресения, свлачища и дори наводнения.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Геология в Швеция. Съберете цялата информация за Геология и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Геология, Швеция

Stockholm University

На много места в света преживяваме бърза промяна в околната среда. В магистърската програма "Полярен пейзаж и кватернерни климат" получавате знания и умения, необходими з ... [+]

На много места в света преживяваме бърза промяна в околната среда. В магистърската програма "Полярен пейзаж и кватернерни климат " получавате знания и умения, необходими за разбирането и анализа на полярните и алпийските пейзажи. Получавате представа за начина, по който са се променили в различни времеви мащаби, свързани с промените в климата по време на кватернерния период.

Промените в климата са особено бързи в ледниковите и перилактическите пейзажи на полярните и алпийските региони. Програмата ще ви запознае с функционирането на глобалната климатична система и с методите, използвани за възстановяване на климата и промените в околната среда. Освен това са представени и обсъдени човешки и природни причини за изменението на климата.... [-]

Швеция Östermalm
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски