MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Геологични науки Швеция тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Студентите, които са с интерес към изучаване на структурните науки на земята, природните ресурси и околната среда, могат да се запишат в тази година две Магистър по Geoscience програма да се специализират в тази област.

Швеция (Sverige) е най-големият от северните страни, с население от около 9,5 милиона. Тя граничи с Норвегия и Финландия и е свързана с Дания чрез мост на Йоресунд (Öresundsbron). Швеция има силна традиция да бъде отворен, но дискретно страната.

Геологични науки в Швеция. Съберете цялата информация за Геологични науки и се свържете с училището директно тук.

2 резултата за Геологични науки, Швеция Filter

Магистър по „Еразмус Мундус“ по георесурси Инженеринг - Емалд

Université de Lorraine
Курсове за ръководители Септември 2020 Редовно обучение Английски Campus

Магистърската програма „Емералд“ беше създадена, за да отговори на спешната необходимост, изразена от Европейския съюз, за създаване на ресурсно ефективна Европа. ...

Научете повече

магистър по геоекология

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Курсове за ръководители 29 August 2020 Редовно обучение Английски Campus

Катедрата по екология и опазване на околната среда науки в Umeå University предлага на 2-годишен магистър по програма Science за студентите, които биха искали да се специализи ...

Научете повече