TOPMAGISTRATURI.COM

Намерете най-добрите Геологични науки Франция тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Geoscience програми обикновено разглеждат теми като историята и еволюцията на планетата Земя, структурите на минерални залежи и в световен мащаб разпространението на замърсители. Студентите, които са завършили курс по темата може да отидат на независимо проучване в областта на науките или кариера в лаборатория.

Франция в момента е сред 20-те най-добре представящите се страни от гледна точка на икономиката, поради отличното им ориентирано към резултатите висшето образование обучение. Повечето от университетски курсове по обучение на френски език. Франция има 60 100 обществени и частни университети.

Геологични науки в Франция. Съберете цялата информация за Геологични науки и се свържете с училището директно тук.

2 резултата за Геологични науки, Франция Filter

Диплома BAC 5 геоикономиката и управление на риска

IRIS Sup'
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Франция Париж

курсови геоикономиката и управление на риска на равнището бин 5, има двойна цел :. За да се обучават специалисти за разбирането на международната среда на икономическите международните отношения извън единствените "Бизнес" въпроси (икономическа война, култура и управление, устойчивото развитие, спазването и дю дилиджънс, и т.н.), за да направят оценка на рисковете, очакваме трудности, за да подкрепи своята администрация или компания и нейните служители в международните си дейности; , Позволете на придобиване на необходимите инструменти и инструменти (наблюдение, разузнаване, сигурност) до вземането на решения в един променящ се и сложен международен контекст. , Уверете се, че оригиналността Завършва профили, чрез разработване на двойно умения (geoeconomy, режим на готовност или съответствие след началния курс), с цел да се разширят на професионализма и пригодността за заетост.

Магистър по „Еразмус Мундус“ по георесурси Инженеринг - Емалд

Université de Lorraine
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Франция хомосексуалист Белгия Лиеж Швеция Luleå Германия Фрайберг + още 6

Магистърската програма „Емералд“ беше създадена, за да отговори на спешната необходимост, изразена от Европейския съюз, за създаване на ресурсно ефективна Европа.