TOPMAGISTRATURI.COM

Намерете най-добрите Геоинформатика тук!

За студенти, които искат да продължат образованието си в геоинформатика след получаването им бакалавърска степен, магистър по геоинформатика е добър път да поеме. Магистърска програма доразвива аналитични способности и умения за решаване да подготви учениците за различни кариери проблем.

Може би се чудите, какво е магистър по геоинформатика? Тази степен се фокусира върху разбирането на географски, организационни и технически аспекти на географските информационни системи и науката. Студентите ще придобият умения в визуализация на географска информация и карта дизайн. Примери за предлагани курсове включват визуализация, анализ и управление на пространствена информация. Студентите изучават теорията, че е подкрепена от индивидуален дизайн, практически упражнения и задачи и проекти за анализ.

Магистърска степен е полезно по много начини.Завършилите магистърска по геоинформатика ще имат конкурентно предимство пред останалите на пазара на труда, и ще бъдат подготвени за лидерски позиции с по-високо заплащане. Тяхното образование подготвя ги за решаване на реалните проблеми, както и аналитичните умения поуки ще помогнат в много области на живота.

Студентите могат да си изкарват Магистър по геоинформатика в университети по целия свят. Дължина Program може да варира от училище на училище, тъй като може цената на обучението. Изследвания редица училища и да се свържете с тях директно, за да разберете какви ще бъдат финансовите си задължения.

Завършилите магистърска по геоинформатика са подготвени за много възможности за професионално развитие. В зависимост от нивото им интерес, хората могат да избират да работят в най-различни области, включително картиране и геодезията, управление на ресурсите, планиране и зониране, екология и опазване, и горското и селското стопанство. Работодателите са неправителствени организации, фирми, университети и изследователски институти.

Студентите, които се интересуват от магистърска програма по геоинформатика трябва да започнат да предприеме необходимите стъпки, за да намерят най-подходящия училището. Има богата база данни, за да проучи възможностите, и няма извинение за забавяне на процеса. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

6 резултата за Геоинформатика Filter

Магистър по технологии в геомастиката

CEPT University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Индия Ахмедабад + още 1

M.Tech in Geomatics е мултидисциплинарен професионален курс, в който се разработват съвременни теми като дистанционни изследвания, GIS, системи за управление на бази данни, анализ на пространствени данни, езици за програмиране, фотограметрия, GPS и локални системи, LiDAR, , Технологии с отворен код, планиране на проекти и гео-визуализация. Тя дава уникална възможност да се проучат широките приложения в мултидисциплинарни области на инженерство, строителство, инфраструктура, комунални услуги, планиране, управление, информационни технологии и управление.

M.tech програма в атмосферни науки и космически технологии

K L University
Кампус Редовно обучение Юли 2020 Индия Гунтур

Този отдел е започнал през 2013 г., за да се осигури образование и обучение в специализираните области на атмосферни науки и космически технологии и за насърчаване на научните изследвания постижения чрез своя "център за атмосферни науки".

Магистър по геоинформатика (Междууниверситетски)

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Испания А Коруня

Съвместните магистрите по геоинформатика в Университета на Виго и Ла Коруня, родени като заглавие високо специализирани професионалисти, които да образуват пазарно-ориентирана геопространствени индустрия.

Магистър по транспортни и геоинформационни технологии

KTH Royal Institute of Technology
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2020 Швеция Стокхолм

Функционалната и добре развита транспортна система е от съществено значение за устойчивото и проспериращо общество. Създаването и поддържането на такава система изискват познания за транспортните и геоинформационни технологии, както и разбиране за това как се приемат новите технологии и политики, как те взаимодействат и как те влияят на ежедневната ни дейност.

магистър по геоинформатика

VSB - Technical University of Ostrava
Кампус Редовно обучение 2 седмици Септември 2020 Чехия Острава

Целта е да се подготвят завършилите, които овладяват професионални въпроси, предмет от сферата на геоинформатика и геоинформационните технологии на ниво, което дава възможност за създаване на нови приложения на геоинформационните технологии, управление на проекти и управлението и администрирането на геоинформационните системи, прилагането на напреднал анализа , и търсене на нови начини за решаване на различни пространствени проблеми.

Професионален магистър по ГИС (GEOINFORMÁTICA И ПРОГРАМИРАНЕ НА ГИС / ГЕОСПАЦИАЛЕН АНАЛИЗ)

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 19 месеца Запитване на информация Испания Жирона + още 1

Географската информация е стратегически елемент в съвременното общество. Включването на географски информационни системи (ГИС) в компании и институции се увеличава, както и търсенето на квалифицирани специалисти, които да управляват геоинформационни проекти. В този контекст програмата UNIGIS предлага професионална магистърска степен по ГИС с цел подобряване на уменията и придобиване на нови умения, свързани с обработката, анализа и управлението на геопространствената информация и адаптирането им към нуждите на света на работа.