Filter
Магистърски степени
Швеция Стокхолм Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Геоинформатика Стокхолм тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Бъдещи или настоящи инженери, заинтересовани от геодезическата технология, използвана в приложения като картография, може да проявяват интерес към проучването на геоинформатиката. Като отрасъл на инженерството, геоинформатиката може да се съсредоточи върху технологията, събирането, съхраняването и анализа на географията.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Като най-големият град в Швеция, Стокхолм има над 1,3 милиона души в градска зона. Градът се състои от няколко острова и е столицата на Швеция. Стокхолм има над 10 университети и колежи.

Геоинформатика Стокхолм. Съберете цялата информация за Геоинформатика и се свържете с училището за Стокхолм Геоинформатика директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Геоинформатика, Стокхолм

Степени
Място
Швеция
Стокхолм
Тип на обучение
Темпо на обучение
KTH Royal Institute of Technology

Функционалната и добре развита транспортна система е от съществено значение за устойчивото и проспериращо общество. Създаването и поддържането на такава система изискват ... [+]

Функционалната и добре развита транспортна система е от съществено значение за устойчивото и проспериращо общество. Създаването и поддържането на такава система изискват познания за транспортните и геоинформационни технологии, както и разбиране за това как се приемат новите технологии и политики, как те взаимодействат и как те влияят на ежедневната ни дейност.

Транспортни и геоинформационни технологии в KTH... [-]
Швеция Стокхолм
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски