MASTERSTUDIES

Намерете най-добрите Геоинформатика Чехия тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Учениците, които се интересуват от преследването на инженерство или науките за Земята, могат да се интересуват от областта на геоинформацията. Съсредоточавайки се върху въпроси, които се отнасят до и произтичат от гео-науки, география и дори картография, геоинформатиката обикновено се посвещава на събирането на географски и пространствени данни.

Чехия има добре изградена и основаващи се на изследвания на университетско образование. Това прави обучението INI Prague един от уважавани програма "и в Европа, тъй като тя култивира духа на творчеството и иновациите сред учениците.

Геоинформатика в Чехия. Съберете цялата информация за Геоинформатика и се свържете с училището директно тук.

1 резултата за Геоинформатика, Чехия Filter

Магистър по геодезия, картография и геоинформатика

VSB - Technical University of Ostrava
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
2 години
Английски
чешки
Кампус

Тази учебна програма е идеална за студенти, които биха искали да получат подробни знания за геоинформатиката и геоинформационните технологии. Студентите ще разширят своето раз ...

Научете повече