Filter
Магистърски степени
Чехия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Геоинформатика Чехия тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Учениците, които се интересуват от преследването на инженерство или науките за Земята, могат да се интересуват от областта на геоинформацията. Съсредоточавайки се върху въпроси, които се отнасят до и произтичат от гео-науки, география и дори картография, геоинформатиката обикновено се посвещава на събирането на географски и пространствени данни.

Чехия има добре изградена и основаващи се на изследвания на университетско образование. Това прави обучението INI Prague един от уважавани програма "и в Европа, тъй като тя култивира духа на творчеството и иновациите сред учениците.

Геоинформатика в Чехия. Съберете цялата информация за Геоинформатика и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Геоинформатика, Чехия

VSB - Technical University of Ostrava

Целта е да се подготвят завършилите, които овладяват професионални въпроси, предмет от сферата на геоинформатика и геоинформационните технологии на ниво, което дава възмо ... [+]

Branch Study

Геодезия, картография и геоинформатика

Клон на профил

Целта е да се подготвят завършилите, които овладяват професионални въпроси, предмет от сферата на геоинформатика и геоинформационните технологии на ниво, което дава възможност за създаване на нови приложения на геоинформационните технологии, управление на проекти и управлението и администрирането на геоинформационните системи, прилагането на напреднал анализа , и търсене на нови начини за решаване на различни пространствени проблеми. Това ще се прилага както в държавата и местните власти, както и в частния сектор (управителя на комунални услуги, транспортни предприятия, фирми, участващи в събирането и разпространението на географски данни и т.н.).... [-]

Чехия Острава
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 седмици
Кампус
Научете повече на английски