TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Географски науки Чехия - Научете за магистратури Чехия тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

Географските науки са област, която обхваща дейността на човека и физическото устройство на планетата Земя. Изследванията в тази област могат да включват взаимодействието между тях и технологиите, използвани за анализ на данните.

Чехия има добре изградена и основаващи се на изследвания на университетско образование. Това прави обучението INI Prague един от уважавани програма "и в Европа, тъй като тя култивира духа на творчеството и иновациите сред учениците.

Магистратури по Географски науки в Чехия. Научете информация за магистратури по Географски науки, контактирайте университетите директно.

4 резултата за Географски науки, Чехия Filter

Магистър по екологични науки

Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Чехия Прага

Завършилите екологични геологични науки ще получат необходимите теоретични и практически знания за науките за земята, по-специално в областта на геологията, екологичната геохимия (напр. Замърсяването на околната среда), екологичната хидрогеология и палеоекологията (например глобалното развитие на климата).

майстор в геотехника

VSB - Technical University of Ostrava
Кампус Редовно обучение 18 месеца Септември 2020 Чехия Острава

Област на майстор проучване на Геотехника отнема една и половина години. Тя счита Геотехника бакалавърска степен нагоре. Придобитите знания в бакалавърска хода на геотехника е доразвита в две направления.

майстор в Инженерно-геоложки

VSB - Technical University of Ostrava
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 2 седмици Септември 2020 Чехия Острава + още 1

Изследването в тази област е предимно фокусирана върху образованието на инженерите по приложен геология (хидрология, инженерната геология, техническа минералогия и петрография, геохимия на околната среда, икономиката геология, проучвателно сондиране и прилага геофизика).

магистър по геоинформатика

VSB - Technical University of Ostrava
Кампус Редовно обучение 2 седмици Септември 2020 Чехия Острава

Целта е да се подготвят завършилите, които овладяват професионални въпроси, предмет от сферата на геоинформатика и геоинформационните технологии на ниво, което дава възможност за създаване на нови приложения на геоинформационните технологии, управление на проекти и управлението и администрирането на геоинформационните системи, прилагането на напреднал анализа , и търсене на нови начини за решаване на различни пространствени проблеми.