MASTERSTUDIES

Магистратури Географски науки Русия - Научете за магистратури Русия тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Географски науки могат да включват обучение по изчислителни методи и структури от данни, които се прилагат за представяне, анализ и обработка на географска информация. Освен това, студентите, които следват в програми по географски науки, имат възможност да изучават Земята и физическите й свойства.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Магистратури по Географски науки в Русия. Научете информация за магистратури по Географски науки, контактирайте университетите директно.

1 резултата за Географски науки, Русия Filter

майстор в културно измерение на Арктика

Northern (Arctic) Federal University
Магистър
<
Редовно
<
2 години
Английски
Кампус

Програмата осигурява интензивно обучение в областта на културните изследвания на Арктика, като същевременно насърчава студентите да проектират, да анализират, научните изследв ...

Научете повече