Filter
Магистърски степени
Ботсуана

Магистратури Географски науки Ботсуана - Научете за магистратури Ботсуана тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Географските науки са област, която обхваща дейността на човека и физическото устройство на планетата Земя. Изследванията в тази област могат да включват взаимодействието между тях и технологиите, използвани за анализ на данните.

Ботсвана е разположен в южната част на Африка и е постигнала значителен напредък в разработването на системата на висшето образование. Откриването на диаманти увеличил значително приходите за нацията, и голяма част от тези приходи се пренасочват към подобряване на училищата и колежите.

Магистратури по Географски науки в Ботсуана. Научете информация за магистратури по Географски науки, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Географски науки, Ботсуана

Степени
Място
Ботсуана
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Botswana International University Of Science And Technology

Тази програма има за цел да осигури чрез изследване твърдо основание в основни и напредничави концепции и съвременни методи на минерално изследване, геотехническо инженер ... [+]

Тази програма има за цел да осигури чрез изследване твърдо основание в основни и напредничави концепции и съвременни методи на минерално изследване, геотехническо инженерство, минералогия, петрология и геохимия, икономическа геология и хидрогеология.

[-]
Ботсуана Palapye
Февруари 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски