TOPMAGISTRATURI.COM

Намерете най-добрите География тук!

Има много програми, Магистър по География степен, предлагани от отлични академични институции и улеснено от факултета, които се считат за експерти в съответната област. Завършилите магистър по география програми имат широка гама от възможности за кариера, включително и политическата география, картографията, промишлени география, географско техник, географски специализирана информация и изследванията.

Най-магистър по география програми са насочени към научни изследвания и учебна програма, която включва география лаборатории и географски екскурзии поле. Настройката за магистър по география е интерактивна между околната среда, преподаватели и връстници. Студентите ще се опита курсова който изследва география икономика, градски и селски райони география, климатология и културна география. Студентите вероятно ще бъде поискано да попълнят дипломна работа или дисертация, за да спечелиш Учителя по география степен.

Превъртете през Магистър по География програми долу и намери образование, което ще ви помогне да предприеме следващата стъпка в своята кариера!

5 резултата за География Filter

MRes / (Sc) MRes География

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Нотингам + още 1

Тези програми ви позволяват да провеждате задълбочени изследвания в географския аспект на науката, технологиите или социалните науки.

Международен магистър по геотехника и основи

Structuralia
Онлайн обучение Задочно обучение Запитване на информация Испания Испания онлайн

Формирайте се със Structuralia , водещото училище за обучение в испаноговорящия свят в секторите Строителство, Инфраструктура, Енергетика и Инженеринг.

Професионален магистър по ГИС (GEOINFORMÁTICA И ПРОГРАМИРАНЕ НА ГИС / ГЕОСПАЦИАЛЕН АНАЛИЗ)

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 19 месеца Запитване на информация Испания Жирона + още 1

Географската информация е стратегически елемент в съвременното общество. Включването на географски информационни системи (ГИС) в компании и институции се увеличава, както и търсенето на квалифицирани специалисти, които да управляват геоинформационни проекти. В този контекст програмата UNIGIS предлага професионална магистърска степен по ГИС с цел подобряване на уменията и придобиване на нови умения, свързани с обработката, анализа и управлението на геопространствената информация и адаптирането им към нуждите на света на работа.

Магистър по полярни пейзажи и кватернерни климат

Stockholm University
Кампус Редовно обучение 2 години Август 2020 Швеция Östermalm

На много места в света преживяваме бърза промяна в околната среда. В магистърската програма "Полярен пейзаж и кватернерни климат" получавате знания и умения, необходими за разбирането и анализа на полярните и алпийските пейзажи. Получавате представа за начина, по който са се променили в различни времеви мащаби, свързани с промените в климата по време на кватернерния период.

магистър по география и пространствено планиране

University of Luxembourg, Faculty of Language And Literature, Humanities, Arts And Education (FLSHASE)
Кампус Редовно обучение 4 семестри Септември 2020 Люксембург Еш сюр Алзет

Учителят по география и пространствено планиране има за цел да отговори на нарастващата нужда от високо квалифицирани експерти, които могат да прегърнат мулти- размерността и сложността на развитието на градовете и регионите, което отразява глобалните промени и местните динамика.