Filter
Магистърски степени
Швеция Стокхолм Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите География Стокхолм тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

Магистър по География улеснява студентите при оборудването на необходимите познания по въпроса по този начин се набира информация за приложни науки от практическа гледна точка да се прилагат в обучението или на пазара на труда.

Швеция, официално Кралство Швеция, е скандинавската страна в Северна Европа. Швеция граничи с Норвегия и Финландия, и е свързана с Дания чрез мост-тунел през Йоресунд. Швеция е развита постиндустриално общество с напреднала държава на благоденствието. Стандартът на живот и ранг на продължителността на живота сред най-високите в света.

Като най-големият град в Швеция, Стокхолм има над 1,3 милиона души в градска зона. Градът се състои от няколко острова и е столицата на Швеция. Стокхолм има над 10 университети и колежи.

География Стокхолм. Съберете цялата информация за География и се свържете с училището за Стокхолм География директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за География, Стокхолм

Степени
Място
Швеция
Стокхолм
Тип на обучение
Темпо на обучение
Stockholm University

На много места в света преживяваме бърза промяна в околната среда. В магистърската програма "Полярен пейзаж и кватернерни климат" получавате знания и умения, необходими з ... [+]

На много места в света преживяваме бърза промяна в околната среда. В магистърската програма "Полярен пейзаж и кватернерни климат " получавате знания и умения, необходими за разбирането и анализа на полярните и алпийските пейзажи. Получавате представа за начина, по който са се променили в различни времеви мащаби, свързани с промените в климата по време на кватернерния период.

Промените в климата са особено бързи в ледниковите и перилактическите пейзажи на полярните и алпийските региони. Програмата ще ви запознае с функционирането на глобалната климатична система и с методите, използвани за възстановяване на климата и промените в околната среда. Освен това са представени и обсъдени човешки и природни причини за изменението на климата.... [-]

Швеция Östermalm
Август 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски