TOPMAGISTRATURI.COM

Намерете най-добрите География Великобритания тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Магистърска степен по география ще запознае студентите с околната среда и развитието, промените в околната среда, екосистемите, пространство и общество. Завършилите ще имат дълбоко разбиране на географски методи и проблеми. Те също така ще научите за изследователски техники, свързани с географията.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

География в Великобритания. Съберете цялата информация за География и се свържете с училището директно тук.

1 резултата за География, Великобритания Filter

MRes / (Sc) MRes География

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Нотингам + още 1

Тези програми ви позволяват да провеждате задълбочени изследвания в географския аспект на науката, технологиите или социалните науки.