TOPMAGISTRATURI.COM

Намерете най-добрите География Англия тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Магистър по география е в степен, която осигурява цялостно разбиране на географски методи и проблеми. Той също така предоставя знания в географски изследователски техники. Неговите теми са различни и могат да включват околната среда и развитието, пространство и общество, или промяна на околната среда и екосистемите.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

География Англия. Съберете цялата информация за География и се свържете с училището за Англия География директно тук!

1 резултата за География, Англия Filter

MRes / (Sc) MRes География

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Нотингам + още 1

Тези програми ви позволяват да провеждате задълбочени изследвания в географския аспект на науката, технологиите или социалните науки.