Filter
Магистърски степени
Босна и Херцеговина Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Намерете най-добрите Генетика Босна и Херцеговина тук!

За да може успешно да получат магистърска квалификация, ще трябва да се получи броя на кредитите чрез преминаване на отделни модули. Най преподавани Masters ще има определен брой основни модули, които трябва да вземете и да премине, за да получи квалификация. Оценката на изследователски Masters е почти винаги изцяло от един модул дисертация или проект.

Босна и Херцеговина, понякога се нарича Босна и Херцеговина или просто Босна, е държава в Югоизточна Европа, на Балканския полуостров. Столицата и най-големият град е Сараево с прогнозна градското население от 430 000 души.

Генетика в Босна и Херцеговина. Съберете цялата информация за Генетика и се свържете с училището директно тук.

Научете повече Свиване

1 резултата за Генетика, Босна и Херцеговина

Степени
Място
Босна и Херцеговина
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
International University Of Sarajevo IUS

Генетика и биоинженерство е един от най-бързо развиващите се дисциплини и има нарастваща нужда от генетиците и bioengineers оформени със съвременни инженерни стандарти. Н ... [+]

Генетика и биоинженерство е един от най-бързо развиващите се дисциплини и има нарастваща нужда от генетиците и bioengineers оформени със съвременни инженерни стандарти.

Ние се стремим да се обучават разкрепостени генетиците и bioengineers, запознати с локални и глобални проблеми и чувствителни по отношение на етичните въпроси.

Програмата се фокусира върху практически приложения на теоретична рамка, представена на бакалавърско ниво, изграждане на рамото на научни изследвания и разработване на специфични за индустрията практики. Сътрудничество с индустрията е една от основните цели на програмата, за да добавите към разтвор за намиране на умения и нагласа на научните изследвания, обезпечени с практичност. ... [-]

Босна и Херцеговина Сараево
Октомври 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски