MASTERSTUDIES

Търсене на магистратури в Madingley тук!

A майстор "е степен е следдипломна академична степен. Човек трябва вече имат бакалавърска степен да кандидатстват за магистърска "и програма. Най-майстор "и магистърска програма ще изисква учениците да завършат магистърска " е теза или хартия изследвания.

А майстор, който взема една до две години на обучение, за да получите, може да помогне на студентите да подобрят своите професионални умения и придобиват знания в избраната от тях област. Това подобрение в уменията и знанията могат да доведат до по-високо квалифицирана кариера с възможности за израстване.

 

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Магистратури Madingley Запишете се за магистратура в най-добрите бизнес училища и университети в Madingley. Намерете магистратура в Madingley тук!

Резултати Filter

MSt in Interdisciplinary Design for the Built Environment

University of Cambridge - Institute of Continuing Education (ICE)
Магистър
06 Септ. 2020
<
Online & Campus Combined
<
Задочно
<
2 години
01 Юни 2020
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение

The Master of Studies (MSt) in Interdisciplinary Design for the Built Environment (IDBE) is a transformative part-time master’s course at the University of Cambridge, for glob ...

Научете повече