181 Магистратура Програми в Бразилия for 2024

Магистратура Програми в Бразилия for 2024Filter
    • Rio de Janeiro, Бразилия

    Редовно обучение

    21 Месеца

    Смесен

    Английски език

    Програмата за академично следдипломно обучение по администрация във FGV EBAPE се състои от магистърска и докторска степен по администрация. Тясно свързани, тези курсове споделят едни и същи ценности и принципи. Основната цел на магистърската програма е да подготви студенти за докторанти (във FGV EBAPE или друга изтъкната институция в Бразилия или другаде по света) или за пазара на труда. Основната цел на Ph.D. Програмата е да подготви студенти за академична кариера като преподаватели-изследователи в университети или други академични институции в Бразилия или в чужбина.

    • Nantes, Франция
    • São Paulo, Бразилия
    • + 1 more

    Редовно обучение

    12 Месеца

    На територията на колежа

    Английски език

    За бъдещи мениджъри, които са страстни за храните и земеделието, магистърската програма по управление на храните и агробизнеса (FAM) предоставя най-добри академични и практически бизнес знания, за да управлява по-добре световните предизвикателства в областта на храните по отговорен и иновативен начин.

    • São Paulo, Бразилия

    Задочно обучение

    3 семестри

    Дистанционно обучение

    Португалски

    По време на този магистър студентите ще бъдат подготвени да оценят сценарии, да обсъдят някои от най-подходящите теми на съвременното общество, с цел да разберат основните му характеристики и дебатите на мода;

    • Nantes, Франция
    • São Paulo, Бразилия
    • + 1 more

    Редовно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Английски език

    Разположено в сърцето на кампус в центъра на града, Brazil Studio предлага двуезична програма, която позволява ускорено привикване към португалския език и бразилския контекст.

    • São Paulo, Бразилия

    Задочно обучение

    2 години

    На територията на колежа

    Португалски

    Професионалната магистърска степен по управление на бизнеса е създадена през 2013 г. с цел насърчаване на образованието за професионално развитие в областта на администрацията и в областите, свързани с нея, благоприятствайки задълбочаването на знанията в теориите и практиките на управлението.

    • Belém, Бразилия

    Редовно обучение

    На територията на колежа

    Португалски

    Бакалавърският курс по строително инженерство може да бъде завършен за пет години (10 периода) и е структуриран по такъв начин, че да предостави класическите теоретични основи и най-модерните техники, приложими в момента за решаване на проблеми в областта.

    • Manchester, Великобритания
    • London, Великобритания
    • + 5 more

    Задочно обучение

    15 Месеца

    Смесен

    Английски език

    Нашата онлайн програма за цифров мениджмънт на непълно работно време е създадена, за да ви даде възможност да се изправите пред предизвикателствата на нашия несигурен модерен свят, но с график, който подобрява трансформативното пътуване. Заедно със съученици от цял свят ще станете нов вид лидер; такъв, който е адаптивен, съвместен и творчески задвижван. Отидете отвъд други конвенционални магистърски програми и практики за мислене за това как да създадете ефективни екипи и бизнес ценности.

    • Paraná, Бразилия

    На територията на колежа

    Португалски

    Образователните институции носят отговорност за значимостта на образованието в страната. Въпреки това, с промяната в икономическия сценарий, социалните отношения и напредъка на технологиите, пазарът започна да изисква образователни мениджъри, актуализирани в концепциите, уменията, стратегиите и инструментите за управление. Правителството все повече инвестира в програми, насочени към разширяване на основното и професионалното образование. Тези програми сигнализират за разширяване на основното и техническо образование, което повишава търсенето на ръководни длъжности в училищата. В допълнение, сценарият, генериран от големите трансформации, произтичащи от технологичния напредък и глобализацията на икономиката, изисква концепция за училище под системен подход, в рамките на училищното управление. Това означава да се мисли за модерен, демократичен и автономен модел на управление, способен да допринесе за повишаване на качеството на образованието и насърчаване на устойчивост, разбран тук в най-широката си концепция, която обхваща социалното, икономическото и екологичното измерение.

    • Goiás, Бразилия

    На територията на колежа

    Португалски

    Принципът на устойчивото развитие е да задоволи нуждите на сегашното поколение, без да се компрометират възможностите на бъдещите поколения да направят същото. Този принцип ръководи действията на магистърската програма на UEG Stricto Sensu за устойчиво развитие на селските райони, която се предлага с цел развитие на уменията на професионалисти, свързани с аграрния сектор, и че те търсят и подкрепят процеса на преход към устойчиво развитие на селските райони в различни сфери на селскостопанския сектор. Курсът включва три направления на изследване: животновъдство, растителна продукция и управление и разширяване на селските райони.

    • Jardim Sao Paulo, Бразилия

    На територията на колежа

    Португалски

    Завършилата програма по наука за животните (PPGZOO) в UFVJM беше препоръчана от CAPES, на ниво магистър, съгласно писмо 63-12 / 2007 / CTC / CAA / CAPES, на 26 юли 2007 г. и беше записан първият ви клас академици през март 2008 г. Курсът е с максимална продължителност от две години и понастоящем насоките се прилагат от петнадесет постоянни учители (Супервайзори), единадесет държавни служители на UFVJM и четири външни (UFV, UFSJ и UFMT) и четири учители, които си сътрудничат. . PPGZOO се стреми да предостави на студентите си магистър капацитет да упражняват висше преподаване и различни изследвания по зоотехника, в допълнение към обучението на тези академици за подготовка и разработване на проекти. Студентският състав се формира от студенти, завършили национални или чуждестранни институции, спазвайки изискванията на учебната програма и избрани чрез оценки. И поддържа здрави партньорства, като се откроява, наред с други, CNPq, CAPES, FINEP, FAPEMIG, а също и с други образователни институции. Кандидатстванията за студенти (билети) са полугодишни и за званието магистър по зоотехника от UFVJM академикът трябва да попълни 24 кредита по предмети (задължителни и избираеми), както и да издържи изпита за дисертация.

    • Formosinha, Бразилия

    На територията на колежа

    Португалски

    Магистърската програма Stricto Sensu по управление, технологии и иновации (MGTI), от Католическия университет в Бразилия (UCB), е професионална магистърска програма, чиято целева аудитория са професионалисти, които искат да подобрят процесите на иновации и управление в контекста на дигиталната трансформация . Технологии, управление на знания, стратегическо управление, вземане на решения и системи за подкрепа на решения, разузнаване, иновации, организационно обучение и управление се изучават както във Федералната публична администрация, така и в частния сектор. Следователно програмата е идеално пространство за професионалисти от различни институции, например професионалисти от Федералната сметна палата, Федералния генерален контролер, от банкови институции, от Федералната директна администрация.

    • São Paulo, Бразилия

    На територията на колежа

    Португалски

    Връзката между различните области за подобряване на конкретни резултати е все по-често срещана. Такъв е случаят със специализацията по Инженеринг за качество и производителност, която обучава професионалисти, за да осъществява управлението на производствената линия чрез прилагане и мониторинг на индексите за качество, а също така действа при подбора, обучението и развитието на екипа от професионалисти отговарящ за производството.

    • Bonsucesso, Бразилия

    На територията на колежа

    Португалски

    Уникална в Рио де Жанейро, академичната магистърска степен по рехабилитационни науки в UNISUAM е призната от Министерството на образованието (MEC) и препоръчана от CAPES от 2009 г. Поради своя мултидисциплинарен характер, тя е насочена към всички специалисти, участващи в рехабилитацията, като напр. Физиотерапевти, професионалисти по физическо възпитание, професионални терапевти, диетолози и лекари, магистърската степен в UNISUAM предоставя на студентите технически и научни основи за научни изследвания и преподаване, което им позволява да упражняват преподавателска дейност във висшето образование и да ги вмъкват в изследователски дейности. В допълнение, курсът е част от програмата за рехабилитационни науки на UNISUAM, която също включва академична докторантура и докторантура, за да направи вашето обучение още по-пълно.

    • Fábricas, Бразилия

    На територията на колежа

    Португалски

    Програмата за следдипломна квалификация по сценични изкуства е създадена през 2017 г. и е посветена на провеждането на теоретични / практически / рефлексивни изследвания върху изкуствата и дейностите, които заемат пространството на сцената и / или имат в присъствието на живописното тяло привилегированото поле на своите разследвания . Той проблематизира грандиозното събитие, инсталациите на театралност и перформативност, независимо дали в перспективата на неговото материализиране, или в теоретичен, исторически, критичен или концептуален подход; разглеждайки художествения феномен, който е обект на размисъл в неговите сценични особености като феномен на културата.

    • Bahia, Бразилия

    На територията на колежа

    Португалски

    Подгответе професионалисти с оглед на академична и техническа квалификация в областта на невропсихологията, от гледна точка на интердисциплинарно обучение, благоприятстващо етично и социално ориентирана практика в упражняването на невропсихологията и нейните области на експертиза: оценка, квалификация и рехабилитация, в различни контекст на професионално вмъкване. Психолози, педагози, психопедагоги, физически възпитатели, ерготерапевти, физиотерапевти, лекари, логопеди