MASTERSTUDIES

Търсене на магистратури в Босна и Херцеговина тук!

Степента „магистър“ потвърждава успешно приключване на обучение в магистратура и подготвя студентите за по-нататъшно образование или за изграждане на кариера. По-голямата част от магистратурите се осигуряват в държавни или обществени университети.

А майстор, който взема една до две години на обучение, за да получите, може да помогне на студентите да подобрят своите професионални умения и придобиват знания в избраната от тях област. Това подобрение в уменията и знанията могат да доведат до по-високо квалифицирана кариера с възможности за израстване.

 

Босна и Херцеговина е европейска държава, разположена на Балканския полуостров. Босна и Херцеговина е една велика традиция на успехи в науката, изкуството, литературата, технологиите и т.н.

Търсене на магистратури в Босна и Херцеговина. Научете цялата информация за програмите, контактирайте университетите в Босна и Херцеговина директно тук!

Резултати Filter

Магистърска степен по електротехника и електроника Инженеринг

International University Of Sarajevo IUS
MSc
<
Редовно
Английски
Кампус

Електротехника и електроника Инженеринг програма предлага магистърска степен в областта на електрическа енергия и енергийни системи, както и електроника и вградени системи. ...

Научете повече

магистър по генетика и биоинженерство

International University Of Sarajevo IUS
Магистър
<
Редовно
Английски
Кампус

Генетика и биоинженерство е един от най-бързо развиващите се дисциплини и има нарастваща нужда от генетиците и bioengineers оформени със съвременни инженерни стандарти. Ние се ...

Научете повече

Магистратура по дипломатия

International University Of Sarajevo IUS
Магистър
<
Редовно
Английски
Кампус

На ниво завършил, фокусът на програмата IR е на мир и конфликти изследвания и международната сигурност. ...

Научете повече