TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Биология Съединени Американски Щати - Научете за магистратури Съединени Американски Щати тук!

Степента „магистър“ се присъжда на студентите, ако те успешно приключват обучение в магистратура. За магистърската степен студентите обикновено трябва да вземат между от 12 до 18 курса, за някои от които трябва да се държат изпити или подготовка на проект или теза.

Биологията се занимава с изучаване на живи организми, тяхното функциониране, развитие, еволюция, и как различни фактори влияят върху живота на такива организми. Освен това, тук може да се изучават въпроси за това, как отделни организми взаимодействат с други в рамките на тяхната околна среда.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Магистратури по Биология в Съединени Американски Щати. Научете информация за магистратури по Биология, контактирайте университетите директно.

4 резултата за Биология, Съединени Американски Щати Filter

BS / MS в биология - комбинирана степен

The College At Brockport State University Of New York
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Рочестър

Тази комбинирана дипломна програма позволява на студентите да завършат своето бакалаври и магистри по биология по ускорен начин, само за пет години.

Master of Education (MED/ALTA) Biology

Alabama State University The Harold Lloyd Murphy Graduate School
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Съединени Американски Щати Монтгомъри

MS в биологичните науки

Youngstown State University (YSU)
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Йънгстаун

Следдипломна програма в катедрата по биологични науки в Университета "Младенстаун" води до магистърска степен с възможности в различни области. Програмата се стреми да развие качествата на умения за самостоятелно мислене и решаване на проблеми

Магистър по биология

McGovern Education Group
Кампус Редовно обучение 1 - 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Оклахома Сити

Магистър по биология, известен също като магистър по биологични науки, е образователна степен, която обучава студентите в напреднали понятия в биологичните науки и е достъпна както в дисертационни, така и в не-теоретични формати.