Filter
Магистърски степени
Швеция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Магистратури Биология Швеция - Научете за магистратури Швеция тук!

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Изучаването на биология помага на студентите да започнат кариера в сфера на здравеопазване, опазване на околната среда, биотехнологии и брой други. Освен това, програмите по биология могат да са добра база за следване в докторантура и за провеждане на клинически изследвания.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Магистратури по Биология в Швеция. Научете информация за магистратури по Биология, контактирайте университетите директно.

Научете повече Свиване

1 резултата за Биология, Швеция

University of Neuchâtel

Майстора на науките по биология предлага програма, която позволява на учениците да изберете своята сфера на специализация и придобиват разнообразна гама от преносими умен ... [+]

Учител по биология

преглед на изследвания

Майстора на науките по биология предлага програма, която позволява на учениците да изберете своята сфера на специализация и придобиват разнообразна гама от преносими умения. Този майстор започва с ядро ​​от курсове, който обхваща основните теми в биологията, с особен акцент върху методологични и количествени аспекти. Магистърската програма се простира в курсове по седем специализирани области, представляващи теми за научни изследвания, за които Института по биология в UniNE е особено известен. Студентите избират две от специализациите, единият от които съответства на темата на своя Учител теза.... [-]

Швеция Нюшател
Февруари 2020
Английски
Редовно обучение
4 семестри
Кампус
Научете повече на английски