TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Биология Франция - Научете за магистратури Франция тук!

Степента на магистър се присъжда на студенти, които успешно завършват магистърски програми в определена професионална сфера и показват високо ниво овладяване на предмета.

Биологията се занимава с изучаване на живи организми, тяхното функциониране, развитие, еволюция, и как различни фактори влияят върху живота на такива организми. Освен това, тук може да се изучават въпроси за това, как отделни организми взаимодействат с други в рамките на тяхната околна среда.

Франция, официално Република Франция, е унитарна полу-президентска република намира най-вече в Западна Европа, с няколко отвъдморски региони и територии.

Магистратури по Биология в Франция. Научете информация за магистратури по Биология, контактирайте университетите директно.

3 резултата за Биология, Франция Filter

Магистър по микробиология и физикохимия за хранителни и винени процеси (MP2)

University Bourgogne Franche-Comté (UBFC)
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Франция Дижон

MP2 е 2-годишна, базираща се на курса, пълно работно време международна магистърска степен за научни изследвания, фокусирана върху микробиологията и физико-химията, приложени към процесите на храна и вино. Този майстор има за цел да обучи бъдещите изследователи и мениджъри на хранителната и винарската наука и индустрия.

Магистър по еволюционна екология във водни среди

Université de Pau et des Pays de l'Adour
Кампус Редовно обучение 1 година Запитване на информация Франция Англе

Целта на програмата "Еволюционна екология във водни среди" е да обучи научни експерти, способни да проектират експерименти и модели, за да произвеждат знания в еволюционната екология, свързани с управлението на водните екосистеми.

Магистър по микропроцесорно инженерство

Université de Nantes
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Франция Saint-Nazaire

Международното микробиотехнологично инженерство за магистърска степен е интегрирано в двугодишна програма в технологичното и биопроцесорно инженерство, с три академични семестъра (лекции по английски език) и шестмесечен стаж в индустрията или изследователска лаборатория.