MASTERSTUDIES

Магистратури Биология Русия - Научете за магистратури Русия тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Биологията се занимава с изучаване на живи организми и как те преобразуват и консумират енергия за да поддържат процесите си в тялото и стабилност на жива система. Сферите на биологически изследвания се класифицират по тип на организми, тяхната сложност и метод на изследване.

Русия или, също така официално известен като Руската федерация, е държава в северната част на Евразия. Образование в Русия се предоставя предимно от държавата и се регулира от Министерството на образованието и науката. В Русия, тя отнема около 70% от времето за обучение за контакта уроци с учител, а останалите 30% на обема на работа са посветени на независимо проучване на материала.

Магистратури по Биология в Русия. Научете информация за магистратури по Биология, контактирайте университетите директно.

2 резултата за Биология, Русия Filter

Магистър по полярни и морски науки (POMOR)

Saint Petersburg University
Курсове за ръководители 01 September 2020 Редовно обучение Английски Campus

Курсът предлага идеи за полярната и морската екология, океанографията, геологията и изменението на климата. Студентите имат възможност да се ангажират с експедиции на борда на ...

Научете повече

биофизика

Immanuel Kant Baltic Federal University
Курсове за ръководители 01 September 2020 Редовно обучение Campus

Срокът на обучение е определено от федералните държавни образователни стандарти (FSES) на висшето образование (HP) е 2 години. Натоварването на проучване на програма на магист ...

Научете повече