MASTERSTUDIES

Търсене за Online магистърска степен по бизнес администрация Нова Зеландия

Ползите от Masters продължава след подобряване на вашия потенциал за печалба. Те могат да ви предоставят лични и професионални умения, за да ускори развитието ви. Те са също така и възможност да се разграничи от колегите си, много от които ще имат подобни A-ниво и бакалавърска квалификация.

Биологията е област на естественонаучни знания, която се занимава с изучаване на живи организми, молекули, клетки, тъкани и цели организми. Тук има брой специализации, например биохомия, екология и ботаника.

Нова Зеландия е държава на зашеметяване и разнообразна природна красота. Kiwi не са само един от националните символи - останалите са на сребро папрат листа и Кору - но и името новозеландците обикновено се наричат. Чуждестранните студенти ще трябва да плащат пълните такси за обучение и собствените си разходи за живот, докато учи в New Zealand институция.

Online магистърска степен по бизнес администрация в Нова Зеландия. Съберете цялата информация за Online Магистър по бизнес администрация и се свържете с училището в Нова Зеландия!

2 резултата за Биология, Нова Зеландия Filter

Магистър по биология на опазването

Victoria University of Wellington
Магистър
<
Редовно
<
Задочно
<
9&nbsp;-&nbsp;18 месеца
Английски
Кампус
Онлайн обучение

Човешкото въздействие, загубата на биологично разнообразие и нарастващата информираност за промените в околната среда правят биологията на консервацията по-важна всеки ден ...

Научете повече

Магистър по опазване на морската среда

Victoria University of Wellington
Магистър
Ян. 2021
<
Редовно
<
Задочно
<
9&nbsp;-&nbsp;18 месеца
Английски
Кампус
Онлайн обучение

С нарастващия натиск върху морската среда, както в региона на Южния Тихи океан, така и в целия свят, експертите по опазване и управление на морските организми и екосистеми са ...

Научете повече