MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Биология Kokshetau тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Биологията се занимава с изучаване на живи организми и как те преобразуват и консумират енергия за да поддържат процесите си в тялото и стабилност на жива система. Сферите на биологически изследвания се класифицират по тип на организми, тяхната сложност и метод на изследване.

Република Казахстан е страна, е Централна Азия. Това е най-големият излаз страна. Образователната система е универсална и задължителна. Той е разделен на три фази, а именно: първични форми (1-4), основните общи (форми 5-9), и висшето образование (форми 10-11 или 12).

Магистратури Биология Kokshetau. Научете цялата информация за магистратури Биология, контактирайте университетите в Kokshetau директно тук!

1 резултата за Биология, Kokshetau Filter

Магистър по биология

Ualikhanov University
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
2 години
20 Юли 2020
Английски
Руски
казахски
Кампус

Магистърската програма предлага теоретично и практическо проучване на живите организми и как те взаимодействат с различни среди. Програмата има за цел да предостави на студент ...

Научете повече