TOPMAGISTRATURI.COM

Магистратури Биология Испания - Научете за магистратури Испания тук!

Магистърска степен е академична степен, присъдена на частни лица, които успешно означават по-високо ниво на компетентност. Има два основни вида Masters - преподавани и научните изследвания.

Изучаването на биология помага на студентите да започнат кариера в сфера на здравеопазване, опазване на околната среда, биотехнологии и брой други. Освен това, програмите по биология могат да са добра база за следване в докторантура и за провеждане на клинически изследвания.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Магистратури по Биология в Испания. Научете информация за магистратури по Биология, контактирайте университетите директно.

14 резултата за Биология, Испания Filter

Магистърска степен по морска биология: биологичното разнообразие и опазването на

Universidad de La Laguna
Кампус Редовно обучение 18 месеца Септември 2020 Испания Санта Круз де Тенерифе

Магистърската степен по морска биология: Биологично разнообразие и опазване в Университета в Ла Лагуна в своя подход отговаря на огромния опит на над четиридесет години на преподаване и научни изследвания в тази област, разработен в Ull. Вие ще трябва значително характер на практически и приложни обучение. Студентите ще придобият солиден опит знания на морското биологично разнообразие, по-специално, Средиземноморието Атланто, околна среда и еднакво доминират инструментите на опит в областта на планирането, управлението и опазването, научните изследвания и обучението, свързани с околната среда , биологичното разнообразие и морските ресурси.

майстор в мозъка и когнитивните способности

Universitat Pompeu Fabra Barcelona
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2020 Испания Барселона + още 1

Ядрото на магистърската програма е съставена от изследователските групи в Център УПФ за Brain и Cognition (CBC). Тези групи се ръководят от изтъкнати учени в области като изчислителна невронауки, когнитивни невронауки, психолингвистика, визия, мултисензорни възприятие, човешкото развитие и сравнителна познанието. По този начин учениците ще бъдат изложени на текущите изследователски проекти в трансграничния регион и ще бъдат интегрирани в една от своите ...

Магистър по невро-кринология на агресивното поведение

INISEG Instituto Internacional de Estudios en Seguridad Global
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 месеца Септември 2020 Испания Мадрид Замора + още 2

Магистърската степен по "Неврокорнология на агресивното поведение" е официална степен "II livello" (второ ниво) на Университета "Пегас" в Италия, която дава достъп до докторантурата поради адаптирането и приемането й в Болонския план и Европейското пространство за висше образование. ).

Магистър по биоетика

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Отворено кандидатстване Испания Барселона

Магистърът по биоетика е академична програма, насочена към обучение на специалисти, специализирани в изследването и изследванията в областта на биоетиката. Програмата следва мултидисциплинарна методология на изследването от научен, антропологичен, етичен и правен подход.

Магистър по молекулярна, клетъчна и генетична биология

Universidade da Coruña
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 1 година Септември 2020 Испания А Коруня

Магистърът предлага академично обучение, което позволява специализация, след получаване на степента на достъп до експериментални или здравни науки.

магистърска степен по морска биология

Universidade da Coruña
Кампус Редовно обучение 3 семестри Септември 2020 Испания А Коруня

Този майстор има за цел да се обучават специалисти в свързаната с морска биология и подобряване на обучението и дейности, посветена на тези задачи. Тя се провежда обучение на персонала, изследовател за включване в научни изследвания в морската биология или изследователски екипи на обществени, частни и бизнес организации.

Магистър по невро-мениджмънт и управление на таланти

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Кампус Задочно обучение Запитване на информация Испания Мадрид

Целта на магистратурата по управление на невро-мениджмънта и таланта е да обучи поколение от ръководители, които заедно с невронауките укрепват таланта на човешките екипи на компаниите. Управлението на хората е най-сложната част и тази, която генерира повече конфликти в компаниите. Този майстор ви дава възможност да разберете поведенческите процеси и нервните механизми, чрез които хората установяват комуникация в света на бизнеса, която без съмнение ще повлияе на успеха на компанията. За разлика от другите програми за следдипломна квалификация в областта на човешките ресурси на пазара, ISEP като водеща институция в областта на психологията и неврологията е центърът, който най-добре може да подкрепи организационното поведение от невронаучна гледна точка.

Магистър по невроразвитие разстройства

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Кампус Задочно обучение Запитване на информация Испания Валенсия

Магистър по невроразвиващи се разстройства обучава квалифицирани специалисти, високо специализирани в диагностиката и терапевтичния подход на нарушения, които най-често засягат децата.

Магистър по невроребилитация

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Кампус Редовно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Испания Барселона Мадрид Валенсия + още 2

Невро-ученето преобразува парадигмата на обучението чрез включване и насърчаване на интердисциплинарната интеграция на образователните науки с тези, които изследват функционирането на мозъка. По този начин е постигнат безпрецедентен напредък в учебния процес, тъй като те допринасят за повишаване на неврокогнитивния и емоционалния капацитет на хората.

Магистър по невро обучение и оптимизация на капацитета

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Кампус Редовно обучение Запитване на информация Испания Барселона Мадрид Валенсия + още 1

Невро-ученето преобразува парадигмата на обучението чрез включване и насърчаване на интердисциплинарната интеграция на образователните науки с тези, които изследват функционирането на мозъка. По този начин е постигнат безпрецедентен напредък в учебния процес, тъй като те допринасят за повишаване на неврокогнитивния и емоционалния капацитет на хората.

Онлайн майстор в NeuroCommunication

ESCO E-Universitas
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 месеца Отворено кандидатстване Испания Гранада + още 1

NeuroCommunication е комуникация от гледна точка на невронауката. Това поражда нови начини за разбиране и развитие на човешката комуникация, много по-дълбока и прецизна. Задълбочаването на изучаването на човешката комуникация чрез Невронауката е наложително, което прави много важна професионална разлика днес и за бъдещето. В тази програма ние даваме знанията, ключовете и инструментите за осъществяване на по-ефективна комуникация в областта на компанията, организациите, медиите и политиката.

Онлайн майстор в NeuroMarketing

ESCO E-Universitas
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 9 месеца Отворено кандидатстване Испания Гранада + още 1

Neuromarketing е качествен скок, който значително обогатява традиционния маркетинг благодарение на напредъка на Neuroscience (наука, която изучава биологията на мозъка, нашето поведение, емоции и реакции). Тази дисциплина обяснява от дълбочината на функционирането на мозъка на потребителите, техните нагласи, емоции, предпочитания, импулси и поведение за прилагането им в маркетинга, което е особено важно за вземане на решения по отношение на комуникацията. И накрая, този онлайн майстор в Neuromarketing предоставя основните инструменти за актуализиране на професионалистите, задоволяващи нарастващо и ускорено търсене.

Магистър по опазване на морската среда

University of Oviedo -
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Испания Овиедо

Магистърът е насочен към студенти с бакалавърска степен по биология, биотехнологии, науки за околната среда, морски науки, химия или геология. За студенти, които нямат този профил, ще бъдат оценени следдипломно обучение в споменатите дисциплини. Професионални възможности, свързани с опазването и експлоатацията на морските ресурси, включително планиране на земите и управление на природните зони, аквакултури, екологичен туризъм и др.

Магистър по Приматология

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Кампус Редовно обучение 19 месеца Запитване на информация Испания Жирона

Изучаването на поведението на приматите е една от основните науки за разбирането на еволюцията и генезиса на човешкото поведение, както и за опазването на тези видове в свобода и грижата им в плен при оптимални условия на благополучие. Подходът му е все по-интердисциплинарен както от биологичните науки, така и от социалните и хуманитарните науки.