MASTERSTUDIES

Научете за магистратури Биология Санта Круз де Тенерифе тук!

Магистърска степен дава възможност или да усъвършенства знанията си на конкретен въпрос или излитане по съвсем различен начин, използвайки уменията, които сте опит от предишните си бакалавърска степен.

Изучаването на биология помага на студентите да започнат кариера в сфера на здравеопазване, опазване на околната среда, биотехнологии и брой други. Освен това, програмите по биология могат да са добра база за следване в докторантура и за провеждане на клинически изследвания.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Магистратури Биология Санта Круз де Тенерифе. Научете цялата информация за магистратури Биология, контактирайте университетите в Санта Круз де Тенерифе директно тук!

1 резултата за Биология, Санта Круз де Тенерифе Filter

Магистърска степен по морска биология: биологичното разнообразие и опазването на

Universidad de La Laguna
Магистър
Септ. 2020
<
Редовно
<
18 месеца
испански
Кампус

Магистърската степен по морска биология: Биологично разнообразие и опазване в Университета в Ла Лагуна в своя подход отговаря на огромния опит на над четиридесет години на пре ...

Научете повече